Hoşgeldinizz :)

Powered By Blogger

Translate

8 Ekim 2014 Çarşamba

Yuvacık & Mahirin Yeri :)




Tabi sadece 2 gecemiz olduğu için yalnız 1 gecesinde dışarıda bu doğann içinde yemek yemek istedik kalan 1 gecemiz de de otelde yemek istedik. 1 gece dışarıda olacağımız içinde bölgenin en güzel yerine gitmeye karar verdik tabi bu sadece iç güdümüze bağlı olarak gerçekleştirmek zorundaydık çünkü daha öncesinde geldiğimiz bir yer değildi ve etrafın tavsiyelerine uymak yerine yalnızca kendi duygumuzun bizi götürdüğü yere gidip oturmak istedik. Bunun için bayağı yol kat ettik dağa tirmandık ki bu benim için güzel olan bir şey değil özellikle de etrafı sis kaplamış ise :) 
Aytepe diye bir yer var çıkıyorsun, çıkıyorsun, çıkmıyorsun ve hep çıkıyorsun devamlı sisin içine doğru bir yolculuk yaptık desem yalan olmaz :) 







İşte tamda bu tepeyı dönüp dururken gözümüze Mahir'in Yeri çarptı, 4 mevsim açık olduklarınıda gördükten sonra nedendir bilinmez buraya girelim dedik, iyi ki de girmişiz.... İlgili personel olsun, ortam olsun oldukça başarılı ve insana sanki o yer sizinmiş havasını hissettiriyorlar....  Eğer bir gün yolunuz bu taraflara düşerse mutlaka ve mutlaka buraya uğramayı unutmayın derim ben...




Bir süre sışarıda oturduk ama malumunuz hava soğuk olduğundan dolayı sonra içeri geçtik çünkü içeride çıtır çıtır yanan bir soba vardı, sobanın önünede masa koymuşlar oyy deymeyin keyfimize :) 




Yemeğimizi yedikten sonra sağolsunlar çay ikram ettiler ama çayı öyle bardak ile ikram etmediler, bu güzel küçük şirin çaydanlık geldi ve altındaki tatlı ocak sayesinde çayımız hep sıcak kaldı :)




Yani diyeceğim o ki yuvacık gezilmesi çok eğlenceli, çok huzurlu, bol oksijenli hayat dolu bir yer... Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama yaşadığımız bu dünyanın kıymetini bilmediğimizden dolayı artık yaşam alanlarımızda oksijenden uzak, doğadan, yeşilden uzak bir hayat sürdüğümüz düşünülürse bence bu tarz yerlerin hala var olduğunu bilmek ve hala gidilebiliyor olması bence bizler için büyük nimet.... Zarar vermeden bu anların, bu yerlerin tadını çıkarmamız gerekiyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Güzeldir :)

Ad

E-posta *

Mesaj *